Två små sötingar

2010-04-29 / 17:28:22
Har varit super dålig med uppdatering men även en filur som jag måste få vara upptagen ibland.

I Tisdags så var jag o Jessie och Moa hemma hos Lina och hennes små tvillingtjejer Märta och Vera. Lugna som filbunkar var de medan Moa for runt som en orkan av högsta grad :) Men det var jätte trevigt med kaffe och barnsnack och nosande.
Så här ser de små liven ut:

                                                

Moa tyckte det var jätttespännande med nya kompisar:

                                                

Daniel har börjat på nytt jobb i måndags och efter flitiga rapporter från slutförda dagar så tolkar jag det som om det går bra. Jag är så glad för hans skull och njuter av friheten att kunna ha bil hemma då han har en arbetsbil tillsammans med en anna kille :)
Det innebär bland annat att jag kan åka ut till Jessica och våldgästa dem lite mer :P

SM GULD precis som jag ville :P

2010-04-25 / 17:03:41
Helt galet igår, ville skriva ett inlägg direkt efter guldet men det blidde inte riktigt så. Jag var lite väl mkt uppe i mitt extatiska tillstånd. Är fortfarande hes och torr i halsen efter väääldigt mycket skrik i soffan.

Men så här såg det ut innan matchen(klicka på bilderna för att de ska bli större) :


                                               

Bara två ensamma tröjor hängandes i garderoben :)

Lite senare samma kväll:


                                                  
Taggade som satan inför en kalas match :)

Det bästa av allt var att vi hade ett djurgårdsfan i sofffan och såna gillar vi inte. Han blev nog lite uppgiven efter vinsten till Jönköping, så mitt bland hans uppgivna känslor så begav han sig hemåt. Bara det attt han GLÖMDE sin djurgårdshalsduk här :) Jag och Daniel demonstrerade mer än gärna hur man kan gå lös på ett sånt värdelöst ting:



                                                          


Helt galet ute på krogen med massa snygga tröjor och trevliga människor :) När vi väntade på Hv utanför Harrys så var det blandade känslor må jag säga. Exalterade för att de kunde komma när som helst men jag var tokrädd för de idioter som omringade oss med eld och flygande cigaretter :/

Men för att summera kvällen så kom äntligen guldet hem till Bönderna :)



  

Solen lyser, himlen är blå :)

2010-04-22 / 09:05:49

Just nu lyser den för fullt och kanske, bara kanske om man ber snällt till den gule så kanske det inte SNÖAR IDAG!!

Mina tankar går idag till min kära vän Tizze som shoppar för fullt på Gekås...må GUD va med dig snyggve :)



         +                  +         = SÄKER SHOPPING!




Undrar va GUD skulle handla i Ullared om han fick möjlighet att åka dit. Har han verkligen alla bekvämligheter i himlen? Stackars han annars....

Idag ska jag o Moa busa skjortan av oss medans hennes mamma får softa i våran soffa :)

Surt det där igår med HV, förlora när ni ägde hela matchen killar. Djurgården fick faktiskt göra ett mål när det var 6 spelare på isen. Tror inte domarna kanske har snappat upp den reglen riktigt, ILLA! Och det som är surast är nog att ingen verkar prata om det....


Nåja nu ska jag fortsätta min internet vända så ni får ursäkta mig :)

Hv och Daniel i mitt hjärta :)

2010-04-20 / 09:42:57
Så kommer en sån där underbar lugn och härlig känsla över mig denna soliga morgon och det är inte pga solen som många kanske får för sig nu. Nä det är ju för att HV vann igår och att Voutalinen (eller hur han nu stavar sitt namn) kan skjuta och i alldeles rätt position dessutom. Heja Hv mina vänner, heja HV!



                                                         
                                                          Gårdagens hjälte :)

Ska nu officiellt avsäga mig mina trogna besök hos Alcamo och deras underbara sallader. Allt tack vare den blåsta expediten som bara gav mig fem kräftstjärtar. När jag bad han om fler så la han surt i fler men för TIO spänn extra! Ni som känner mig vet att jag har talets gåva men jag blev helt enkelt så arg att jag bara fick fram
-Då blir det PRIMA nästa gång då!
Och man håller sig ju till sitt ord så igår tog jag ett besök på PRIMA pizzeria och vilket underbart folk men ack så äckliga sallader :(
Så dagens fruktanvärda I-lands problem är nu...ska jag fortsätta mina besök till en pizzeria med äcklig mat eller till e pizzeria med underbar mat men med dålig service?
Ni förstår varför inte jag kan sova om nätterna :)

3 år och fortfarande kära...

2010-04-18 / 19:01:33
När börjar det går utför kanske ni undrar men Daniel är fast med mig nu, det finns ingen återvändo :) Kärlekens recept inkluderar Malin o Daniel och en gnutta ömsesidighet kryddat med pussar :)
I fredags passade vi på att fira dessa tre år plus att vi har varit förlovade i ett. Min present till Daniel var att jag skulle laga tre rätters middag där han fick välja vad han ville ha. Jag hade dukat upp fint och kvällen fortskred i kärlekens tecken. Till och med Daniel smittades av den romantiska stämningen och tände ljusen i vardagsrummet!

Här kommer bilderna på dukningen och Daniels tre röda rosor :)

                                   
                                                         

                                                          



                                                           




Igår va vi hos Farfar för han fyllde många år (har ingen aning om hur mycket). Vi fick smörgåstårta vilket uppskattades :)
Det var en trevlig kväll om man gillar barnskrik mixat med förjödade vuxna :)
                                                          
                                                         




                                 

Hv va gör ni :/

2010-04-16 / 10:21:42
Uselt igår, riktigt dåligt. Djurgården ägde *arg*. Men tur att Wesslau är skadad...då kanske ni kan lyckas få in pucken eller mina herrar? Tror dock inte att nån i HV läser min blogg :)

Igår gick jag en alldeles underbar promenad, solen lyste och när till och med sommarjackan är för varm då är det varmt :)

Sitter och funderar på vad jag ska ladda min nya super snygga lila MP3 med? Är det någon av mina läsare (Alla två :) ) som kan tipsa om bra låtar? 
Fyndade raringen på lillSYRRANS jobb för 130 spänn! De ni alla slösare där ute, watch and learn :)




                                                         

Sol :)

2010-04-15 / 10:23:20
Solen lyser och himlen är blå! Vem trodde att det skulle bli verklighet efter denna hemska vinter...men nu är den här och jag bockar och bugar Gud (eller vem det nu än är som bestämmer sånt).

Igår va Moa, Jessica och Tizze här och ställde te ett :) Nädå, moster och Moa busade medan Jessica fixade håret på Tizze. Moa va lite förkyld och rosslade mest hela tiden.. :( Men busa kan man göra även fast man är förkyld :)

Ska strax gå ut och njuta men först lite avslappnings tjafs så man kan bli vetiig i huvudet nån gång detta århundrande :P

Jobba, jobba hela dagen...

2010-04-13 / 10:16:12
....Ja för Daniel då för han har fått jobb nu :) Min älskling ska bli ventaliations snubbe med hela Svenska folket (Nja där överdrev jag nog allt) eller i alla fall i vår bekanstskapskrets. Vet inte om det är han eller jag som är gladast över detta :) JIPPI!!!!!!! Grattis snygging :)

Igår va jag med Tizze hos Tandläkaren. Gissa om hon var nära bristningsgränsen flera gånger men ändå modigt överlevde denna påfrestande terrorn :P Innan besöket så sa jag olyckligtvis att hon kunde få hålla min hand så hårt hon ville. Det var bara det att hon tryckte Vääääldigt hårt så min tumme blev gråare och gråare :) Men allt löste sig och Tizze blev tillslut min hjälte för dagen med en icke nödvändig tand mindre :)
Här kommer en limerick om gårdagens besök (Hoppas alla förstår en limerick, är skit kul att skriva i alla fall :) )


Det var en rädd tös ifrån Jönköping Öster

som va omringad av tandläkarröster

Tandläkaren slet och hon drog

likt en vinter vägars plog

knäppt att hon kalla mig Tizzes Söster (syster:))


                                                              
                                        

 

Killinvasion!

2010-04-11 / 11:24:35
När jag kom hem igår så fullkommligt exploderade soffan av killar! Det var någon jäkla fotbollsmatch på TV som intresserade alla utan mig själv :)
Själv rymde jag till Fia som lyckligtvis råkar ha samma filmsmak som mig själv. Vi hyrde en lipfilm...kanske inte så smart med tanke på att hennes sambo o hans kompis satt jämte. Kämpade som en blå för att hålla inne nigara fallet :P
Filmtips: Allt för min syster.


                                              


Idag blir det troligtvis en tripp till mina gamla hemtrakter för att mysa med lillSYRRAN och mamsen :) Måste dock fjäska för mannen min för att överhuvudtaget komma till Taberg idag :) Så önska mig lycka till när jag fjäskar till mig nyckeln till den röda faran...Hans Majestät Konungen (HMK som Reg nr :) )

Eko i skogen :P

2010-04-09 / 22:32:46
Idag har jag varit långt ute i skogen hos syrran och allt vad det betyder. Barn kiss, barn bajs, barn gos, barn gråt, barn skratt och flum syster in action. Ja Moa o jag gosade och busade mest hela tiden förutom när hon sov nästan två o en halvtimme...!



                                                                



Men moster gicktillslut upp till övervåningen för att väcka liv i henne...seg men vaken...dög för mig. Såg dock idag att hon liknade sin pappa jätte mycket. Vet inte vad jag ska säga om detta förutom att hon är förbannat söt ändå :)

En stor puss till syrran med för jag glömde tacka henne för god mat och kaffe :/

Pling mina vänner pling....

2010-04-07 / 17:45:15
Ligger i soffan och lyssnar på ett evigt plingande. Ibland förundras jag över Dannys tålamod men inte sen han köpte sin synt :) Han kunde inte ta ett enda ackord i början av veckan men nu plingar han i hopp om att kunna lära sig spela en kärlekslåt till mig en vacker dag... :)

Här ser ni min flitige karl :)                                                            
 


                                                         



                                                                

<3

2010-04-06 / 10:48:33
Jag o Daniel om exakt hundra år :)


                                               



Daniel ser lätt lite rundare ut runt bålen :P

Snygg i burret igen :)

2010-04-05 / 16:58:30
Det känns som om det var ett tag sen jag skrev men det har varit lite mycket det sista. Har varit lite snurrigare än vanligt i skalleno då är det nog ganska illa :)

Vad har jag då gjort i påsk?Jag har umgåtts med min kära familj och ätit på tok för onyttigt....känns nästan som att man känner exakt vart chipsen och all choklad har lagt sig nånstans :P

Idag har syrrans flitiga fingrar fått vandra över min gigantiska kalufs....helt sjukt va mitt hår växer...jag såg ut som en blandning mellan bröderna fluff och en igelkott! Men nu ser jag super duper snygg ut (om man bortser från min vita hy som lyser starkare än solen!) 

Ska snart bege oss till Daniels pappa o Pia för lite fika och hv. Och i dag ska Stefan Liv håll the noll :)

Familje mys :)

2010-04-02 / 18:29:58
Idag har jag o Daniel varit ute på landet och firat påsk :) Det var jätte go mat o efterrätt. Moa fick ett påskägg och inuti den var det en grön groda som var som en snuttefilt. Det tråkiga var bara att Moa var mer intresserad av påskägget:P Skulle tänkt på det innan, hade lätt blivit billigare : )

Jag har funderat på en sak. När jag är ute bland befolkningen här i Jönköping så måste jag utstråla nåt speciellt. För varje gång jag är ute så är det alltid någon som stoppar mig och frågar om vägen eller nåt liknande. Smickrande i all ära för jag antar att jag ser pålitlig ut men nån gång ska jag skrämma dem, va kul det skulle vara. Göra små ticks eller slå dem eller nåt. Då kanske jag inte blir stoppad på stan. Fattar inte dem att jag har viktigare saker o göra :)


Människor har länge frågat över namnet på min blogg adress men den som trackar mig mest är nog farsan :) Han hotade med att han skulle börja skriva en blogg och att han då skulle heta "pappen i trappen" :) Så jag blev lite rädd så jag har i alla fall bytt namn på bloggen....visst blev det bra?

Förresten...jag hitttade faktiskt ett ny kläckt ägg här hemma igår. Påskharen hade tagit mina hot på allvar. Han lyckades till o med pricka jäkligt rätt på vad jag gillar :) Nedanför finns det en blid på armbandet..fast berlocken är ett turkost hjärta med en sten i :)


                                                               


Till sist mina kära vänner måste ni testa nya Ballerina kladdkaka..Tizze har länge tjatat över hur goda de är och bla bla bla...men Gösta Petter...de är ju helt underbara. Kommer sitta snart i ett hörn med ett ballerina förpackning (så inte Daniel ser) för att dölja mitt beroende till de kakorna...MUMS!



                                                     




Det var allt för idag :)