Påsken knackade på dörren idag

2010-03-31 / 21:43:20
Idag såg jag att påskharen hade lagt ett ägg i vår lägenhet. Men när jag såg att han skuttade iväg utan att ha lagt ett till mig med så jag ropade på den j*veln men han hörde inte. Jag insåg att jag kunde använda vrede men samtidigt så skulle han ändå inte komma tillbaks. Så jag tog mig samman och kollade i Daniels ägg istället. Han fick en fin blå skjorta och en tunnare kofta. Konstigt...hade nog en dröm där jag köpte exakt likadana kläder :P

Det kanske inte var en dröm utan det kanske va lite som Shutter Island här på Torpa. Ni som sett den fattar. Jag kanske inte heter Malin Thunberg och är född i Månsarp utan jag kanske heter Alin Hunberg och kommer från Ånsarp :)

Idag åt jag o Tizze våfflor med massor av grädde o sylt. När vi hade ätit upp fick jag reda på att smeten egentligen var till fem personer :) Då känner man sig inte direkt som en kvinna utan som ett monster med ett hungrigt inre :)

Nä Godkväll mina vänner. Nu ska jag se Byggfuskarna :)





                                                                 
                                                          



  

"Om ögat utanpå slutar fungera så ser man med det inre"

2010-03-30 / 19:10:41
Kollade på Outsiders innan och förundrades över denna man som hade blivit blind när han var 21 år. Han vägrade ge upp och det är han som sa något liknande det jag skrev ovanför:)

Idag har jag och Tizze gjort A6 oroligt, skopunkten var ett måste och tänka sig att jag bara skulle köpa 1 par skor men så bidde det 3 istället :) Kvinnans magiska kraft...eller nåt :P Fynda bör man annars dör man :)

Men vilket väder vi har hörrni. Kan jag lätt vänja mig vid.

Har bokat massage tid på Torsdag, en hel timma fick jag av Danny <3 Så jäkla skönt ska det bli..

Så där....nu har ni något att bli avundsjuka på :)

Man kanske skulle dammsuga i högklackat?

2010-03-29 / 21:26:30
Idag har jag städat må ni tro...först här hemma o sen tog vi tag i Daniels bil...kära nån, där kan vi snacka om smuts i massor :)
kollar precis på svenska hollywoodfruar...hon hade inte dammsugit på flera år, men hon skulle städa upp efter hantverkare o kvinnan dammsög i högklackat :P Idiot tänkte jag först men va tusan, livet är kort..kanske skulle testa det, kan säkert inte bli tråkigare att dammsuga i alla fall :)

Imon tänkte jag fynda skor på skopunkten...jag o Tizze ska göra a6 oroligt :P

Tjipp o hej mina vänner

Ullared = fotsvett och röda ögon

2010-03-27 / 21:59:42
Vad är det med dessa tanter på Ullared? Jag längtar alltid dit och det kliar i fingrarna när man går in, ja mina vänner det är det berömda "måste shoppa" adrenalinet som pumpar i min kropp :) Men allt förstörs av de gamle damerna. Kör de kundvagn så j*vla dåligt så vill jag inte veta hur de kör bil!
I början när de kör över hälarna, tårna och till och med in i röven på mig så ler man lite åt dem och de ber om ursäkt MEN efter flera timmar med samma metod börjar Thunbergs humöret tryta...DÖ kärringar DÖ :) Nä kanske inte dö men FLYTTA på er...tack så mycket :)

Lyckades naturligtvis "förlägga" kundvagnen i varuhuset. Tänkte att jag inte orkade sick sacka mellan alla människor så jag ställde vagnen, smart tänker nog en del men det var det inte. Jag glömde titta vart jag ställt den och anade inte hur långt jag skulle gå från vagnen. Började efter ett tag få riktig panik...insåg även under tiden att alla fynd jag lagt i vagnen kunde räddats om jag bara tog med vagnen dit jag skulle men sen upptäckte jag även att det finns en färg på vagnen och ett nr. Då hade jag kunnat efterlysa vagnen :) 
Men en sann Thunbergare ger aldrig upp...jag gick och letade i en halvtimme med törstande mun och med kläder i famnen. Tillslut såg jag den...blev så glad att jag skrek till lillSYRRAN tvärs över varuhuset
- JAG HITTADE DEN, JAG HITTADE DEN :)

Jag var också lite dum ännu mer idag...testade inget av de kläder som jag köpte!!!!! Kan betyda..ni vet vad...men det sk nog gå med våld o vaselin :)






Intriger, intriger och spänning....endast om du åker till Ullared.

Tack systrar, Kent, Jane, Mamma och Moa söt för en underbar dag (trots allt) 

Bekämpa snödrivorna :/

2010-03-26 / 19:53:38
Jag är uppfostrad att alltid välkomna alla typer i samhället men håll med mig när jag menar att alla snödrivor MÅSTE utrotas. Tillsammans kan vi klara det, de är inte många vi är fler :) De ser så ensamma och oskyldiga ut men låt er inte luras, då äventyras våren mina vänner...




Underbart har det varit idag. Nästan hoppade upp ur sängen idag för att möta solen. Varma vindar och tunnare kläder gör att smilbanden automatiskt åker upp :)
Va ute hos syrran och Mose gos och promenerade lite och så passade jag på att inhalera lite bebis oxå :)

Imon blir det upp i ottan kära vänner men denna gången kan det kännas helt okej...jag ska ju till ULLARED....shoppa shoppa o hejda mig lite (för plånbokens skull)

O till sist så håller alla på taaaapa tummarna för HV :P



En dos Mose gos o några färska bullar :)

2010-03-24 / 20:06:24
Idag när jag vaknade så kände jag att mitt kall för dagen var att baka bullar...frysen gapade tom efter onyttyiga saker att äta så då fyllde jag upp den. När jag var som mest igång med planeringen med bullarna så ringde Tizze o sa att hon hade tråkigt...Kom till mig då för hundan sa jag då..o det gjorde hon. Hon tittade på när mina flitiga händer degade järnet. Sen blidde det några varv Chigago som vanligt när vi ses.
Sen visste ju Tizze att hon redan låg högt upp på min tycka om lista men hon ville nog knuffa ner Daniel. Idag hade hon nämligen med sig silverljusstakar från IKEA som jag kollat på i evigheter :) Hon har inte knuffat ner Daniel än men fortsätter hon i denna takten så :)

Mamma ringde och frågade om jag ville beträda bonniga marker med henne så vi åkte hem till STORsyrran och va lite Moa vakt...jag passade på att sniffa lite bebis, har ju inte träffat henne på länge ju. Kul o träffa syrran med.Imon ska jag följa med Moa o syrran till Öppna förskolan..ska bli super mysigt tycker jag. Dock tufft att gå upp vi sex!!!!Men jag gör det för världens bästa syrra såklart...

Sitter o kollar HV nu så måste engagera mig i det lite..men jag glömmer inte bort er mina trogna läsare (Tizze :) )

Puss sålänge

Hv skjuter snett :/

2010-03-22 / 20:47:56
Idag måste jag bara uttala mig om HV, visst ni är Jönköpings stolthet men som ni spelar ikväll blir det inte långvarigt mina herrar. Sitter och väntar på tredje perioden nu och båda tummarna är intensivt hållna...men räcker detta? Mina nerver klarar inte detta, Daniel håller för öronen när vi kollar på hockey...undrar varför :)


Dagens huvudbry måste ändå få bli (förutom HV:s inte så bra insats) damhockeyns regler...skulle alla platser i arenan verkligen vara tomma om tjejerna fick tacklas lite...?Diskriminering på högsta nivå när killarna får det..Kan nån svara på detta så skulle jag bli glad för just nu blir jag förbannad när jag tänker på det..

Mycket hockey i afton..jag ber om ursäkt mina vänner. Jag kan prata om nåt annat istället, handsprit till exempel :) Daniel har blivit lite förkyld och ni vet hur killar är när de är förkylda...(om inte, slå upp det varsomhelst). Med handsprit inköpt och med händerna noga insmorda, si så där varje minut så borde älsklingens baskilusker vara utrotade. Det jobbigaste är bara att jag inte får pussa på honom men inhalera hans doft aromer kan jag banne mig göra :)

 

Hv leder och jag får massa kläder :)

2010-03-21 / 13:01:58
God förmiddag allihopa :)

Jag hann inte skriva nåt igår för dagen gick i en enda hast. På förmiddagen var jag o guidade Tizze in i blommornas värld, hennes har visst en tendens till att vissna (konstigt, det har mina med). Det visade sig att jag var en bra guide för vi hittade jättte tjusiga blommor och krukor.

Sen var jag o Tizze o Danny hemma och kollade på HV, ännu en vinst vilket känns helt underbart. Teemu Laine rockar fett, han är grym på att stressa motståndaren och karln ger ju inte upp! 2-0 i matcher känns helt okej :)

Sedan åkte vi hem till Tizze och Dolk, vi blev bjudna på tacopaj, väldigt gott. Sen hade tok Tizze som vanligt tänkt o slänga massa kläder. Där kände jag att jag kunde göra en insats genom att ta ur en del stackars plagg som var väl förtjänta om en andra chans. Efter den insatsen kom jag ju hem med en hel del kläder och då upptäckte jag att de inte fick plats. Så idag har jag rensat ut garderoberna och tänka sig...Nu går allt in...plus lite till.

Idag blir det lugnt, älsklingen har blivit förkyld och då är det jätte synd om honom...måste nog rå om han lite extra idag.

När vi precis träffades så skrev jag en hel del dikter till honom och jag tänkte lägga ut några här:
  

Dunk...dunk...dunk från oss båda

Ditt Hjärta

Mitt Hjärta

Vår Kärlek






Prinsen från Jönköping

Jag kan inte sluta
längta,
tråna
och
sukta
efter dig.

Jag kan inte sluta
drömma,
älska
och
brinna
för dig.

Du är min räddare
i nöden,
för dagen,
för livet.
Jag älskar dig.





                                 

Tacos, Så ska det låta, godis och älsklingen bredvid :)

2010-03-19 / 20:03:34

Tjolahopp ut i fredags kvällen. En del av er planerar säkert värsta krogrundan och dansaftonen. Inte jag dock, jag är ett fan av fredagsmys och hålla handen gull med kärleken min :)

Peter Settman är tänkt att stråla ut sin energi till oss soffpotatisar, han brukar lyckas med det.

Annars har jag idag promenerat på stadens gator, det är inte lätt att komma framåt utan att bli plaskevåt om tårna. Men jag är grymt atletisk så jag hoppar över dem med min ovanligt spänstiga kropp :P Annars hade jag blivit mycket blötare :)

En stor lycka i alla fall är att vi äntligen kommer ut på balkongen...Snön har äntligen smält...våren är snart här mina vänner..känner ni inte det???

Ha en underbar fredag.

Nigger baals :P

2010-03-17 / 19:21:29
Idag har minisyrran varit här och vi kavlade upp armarna och bakade chokladbollar. När Daniel och mamma dök upp me så tog nästan hälften slut :) 

Jag är ganska så precis hemkommen från maxi...har försökt övertala Daniel till o veckohandla men han tror att det kommer bli dyrare men han får nog ta o ge sig i den frågan tror jag :) Kvinnan har alltid rätt...abselut:P

Nu ska jag käka korv stroganoff :)



                          Malin                                 Chokladbollar = SANT!
                                                                     <3

En härlig dag med Syrran och lillmonstret :)

2010-03-16 / 21:15:54

Idag har jag haft en helt underbar dag. Syrran hämtade mig på förmiddagen med den stora plånboken förstod jag senare. Tanken var nog att hon skulle handla litegrann men tre överfulla påsar senare kan man diskutera:) Sedan åkte vi hem till Jessica ute i skogen. Jag har blivit bjuden på taco, kaffe, våfflor och godis. Man blir lätt bortskämd med syrran. Lillmonstret var super förkyld men inga snorsträngar i världen kunde hindra mig från att pussa sötnöten. Nu har jag säkert en förkylning att vänta mig men det var det helt klart värt :P

Här kommer en bild på syrran och Moa när hon bara var några veckor gammal. Sen skrev jag dikter till Moa till hennes dopdag också som ni kan få läsa.



                                             
Dikt 1

Att dingla med benen som ett barn, Att få fantisera och leka hela dan

Att få slappna av och glömma allt, Att få pilla, lura och busa överallt

Att få trippa, skutta fram på gatan, Att ha tråkigt finns inte alls på kartan

Spontan, fantasifull, lycklig och fri, Detta är ett barns livsfilosofi.


Dikt 2

Nu har Moa kommit, nu är hon här, Hon är värd all möda och allt besvär

En titt på henne gör alla människor varma, Sån effekt har Moa, hon kan charma

Hon är en superhjälte i mindre format, Räddar alla från tråkigheter såklart

Med osynlig mantel är hon vår goa, Söta, underbara, vackra lilla Moa.

Slumra inte till, du kan missa Oprah :/

2010-03-15 / 19:25:59
Nu har mörkret lagt sig över Torpa efter en helt underbar dag i solen. Jag och Jessie va ute och tog en runda i närområdet....banne mig så fyndade jag bananer på Konsum, alltid glad när man kan fynda :)

Det är farligt att kolla på tråkiga program på tv på dan när man är hemma för då somnar man så lätt i soffan...detta hände mig idag :) Vaknade med ett ryck, ganska förtvivlad för jag trodde att jag hade missat Oprah...men så var inte fallet som tur var.

När Daniel kom hem så tvingade jag den arma pojken att gå ut o gå. Jag har märkt att det är mkt lättare att rasta honom om man har ett mål, idag var målet banken för att sätta in våra miljoner :)

Städning, NCIS, Våfflor och I-lands problem :)

2010-03-14 / 18:51:43

Idag har jag tagit det fasta greppet om dammsugaren....jag kan lova er att dammråttorna nästan bad om att få bli uppsugna :)Kände mig oerhört upplyft efter den upplevelsen.

Jag har även haft tid att sitta fastklistrad framför NCIS..lätt det bästa programmet just nu, lånar lillsyrrans boxar :) (blir jädrigt mkt billigare för mig i alla fall)

Daniels pappa och Pia bjöd på våffelkalas idag och ack så gott det var, efter två våfflor upptäckte dock Daniels pappa att det var fullkornsvåfflor...men efter de två våfflorna så kunde han inget säga för han njöt i fulla drag tycktes jag se i alla fall :)

Dagens I-lands problem blir i alla fall att även hur nära du bor en affär så är det ändå jädrigt besvärligt när du ska masa dig ner. Va o handlade Chips på VIP i fredags och blev så sjukt sugen på dip....köpte det men till mitt förtret så upptäckte jag att när jag kom hem hade IDIOTEN glömt att stoppa ner själva dippen så jag fick bara med mig gräddfilen!!!!! Jag hejdade mig själv i sista stund för det var jäkligt nära att jag dippade enbart gräddfil...men SÅ desperat får jag aldrig bli :) Slutade dock med att jag fick äta enbart chips under surmulet tillstånd men det gick ju det med :P

Vårkänslor

2010-03-13 / 14:28:25
Ja gott folk...det är inte bara för att jag är tok kär i pojken min för vädret är banne mig över förväntan bra :) Idag var jag o Daniel ute PÅ vättern och gick med Ozzie. Helt underbart med is och snö och sol så långt ögat kan nå :)

Ikväll blir det HV och melodifestival och godis från VIP o köpemat...mitt liv känns fulländat :P

Här kommer en dikt i melodifestival tider...tyckte den kunde passa då rå :)


Du sa att det skulle bli så enkelt.
Du ljuger så bra.

Du sa att det skulle bli fint väder,
men jag är fångad av en stormvind.

Du sa att han inte var kär,
men Tommy tycker om mig.

Du sa att mamma älskar pappa,
men jag såg mamma kyssa tomten.

Du sa att alla skulle få komma in,
men hela världen står utanför.

Allt som du sa,
Du ljuger så bra.




Tjipp ohoj bejbs..

Tjolahopp på fredagskvällen

2010-03-12 / 21:14:45
Hej och välkommen till min blogg!

Här har jag tänkt att skriva om mitt liv och allt som händer. Jag har även en skrivande person inom mig som jag tänkte släppa loss emellanåt också...de ni :)

Just nu saknar jag Daniel som är ute och gör stan orolig men han börjar bli gammal nu så han är på hemväg :)